Over ons

Over ons

Voor een eerste indruk krijg je geen tweede kans, daar draagt representatieve bedrijfskleding aan bij. 

Bedrijfskleding functioneert alleen wanneer de werknemer zich er prettig in voelt, dáár zijn wij goed in. In iedere branche kan Finstral uw zorg voor bedrijfskleding en aanverwante artikelen uit handen nemen. Met veel kennis en vooral persoonlijke aandacht helpen wij onze klanten aan de beste kleding en (ballistische) beschermingsmiddelen. En dat al meer dan 20 jaar!

 
De klant centraal

In ons werk staat de klant centraal, daarom horen we graag wat uw wensen en vragen zijn. Door onze organisatiestructuur en no-nonsense mentaliteit vertalen we uw wensen en eisen snel in een goede en werkbare aanbieding of advies. Het ontzorgen staat bij ons voorop. 
Naast goede standaardproducten bieden wij ook maatwerk aan. Dit doen we in de vorm van speciale producties, ook wel custom made. 

 

Kwaliteit voorop

Als klant kunt u er zeker van zijn dat ons product van hoge kwaliteit is.
    • Voor onze producten werken we alleen samen met topleveranciers.
    • Kleding wordt geproduceerd volgens normen zoals deze zijn vastgelegd in het kwaliteitsborgsysteem ISO 9001.
    • We werken volgens een intern kwaliteitssysteem.
    • We zijn lid van relevante branche-organisaties.

 

Logistiek 

Heeft u veel verschillende medewerkers en/of diverse filialen? Dan bent u bij Finstral aan het juiste adres. Wij beheren uw voorraad, bezorgen de artikelen op de vestigingen of op de privé adressen van de medewerkers en zorgen desgewenst ook weer voor de inname en reiniging.

 

Webshop voor uw bedrijf

Daarnaast kunnen wij een gratis klantspecifieke webshop voor uw inrichten, inclusief budgetbeheer en fiatteerfuncties. Eenvoudig, veilig en snel. 

 

Aanmeten en vermaken

Wij kunnen de maten van uw medewerkers in onze paskamers of op locatie doorpassen. Ook kunnen wij de kleding laten vermaken.

 

Onze manier van werken