De klant centraal
In ons werk staat de klant centraal. Daarom horen we graag wat uw wensen en vragen zijn. Door onze organisatiestructuur en no-nonsense mentaliteit vertalen we uw wensen en eisen snel in een goede en werkbare aanbieding. Naast goede standaardproducten zijn wij vooral sterk in het aanbieden van maatwerk. Dit in de vorm van speciale producties, ook wel custom made genoemd.

Kwaliteit
Als klant kunt u er zeker van zijn dat ons product van hoge kwaliteit is.

  • Voor onze producten werken we alleen samen met topleveranciers.
  • Kleding wordt geproduceerd volgens normen zoals deze zijn vastgelegd in het kwaliteitsborgsysteem ISO 9001.
  • We werken volgens een intern kwaliteitssysteem.
  • We zijn lid van relevante branche-organisaties.

Finstral zorgt voor al uw bedrijfskleding en aanverwante artikelen
Retail, horeca, industrie, overheid, zorg, facilitaire dienstverlening en de bouw. In iedere branche kan Finstral B.V. uw zorg, voor wat betreft de bedrijfskleding en aanverwante artikelen, uit handen nemen.

Logistiek
Heeft u veel verschillende medewerkers en/of diverse filialen? Dan bent u bij Finstral B.V. aan het juiste adres. Wij beheren uw voorraad, bezorgen de artikelen op de vestigingen of op de privé adressen van de medewerkers en zorgen desgewenst ook weer voor de inname en reiniging.

Webshop voor uw bedrijf
Daarnaast kunnen wij een gratis klantspecifieke webshop voor uw inrichten, inclusief budgetbeheer en fiatteerfuncties. Eenvoudig, veilig en snel.

Aanmeten en vermaken
Wij kunnen de maten van uw medewerkers in onze paskamers of op locatie doorpassen. Ook kunnen wij de kleding laten vermaken.

Borduren en bedrukken
Uiteraard wilt u dat de medewerkers goed herkenbaar zijn. Op alle kleding kunnen wij uw bedrijfsnaam en logo borduren en bedrukken (in eigen beheer).

 

Onze manier van werken

Voor informatie of vragen over onze producten / diensten of voor een bezoek aan onze showrooms, kunt u op werkdagen contact opnemen met onze medewerkers op 026 - 472 00 44. Zij helpen u graag snel verder!